Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru gogosele ardelenesti:
- 300 g telemea sau cascaval
- 3 oua sau 4 albusuri
- piper
Mod de preparare gogosele ardelenesti:
Se bat spuma ouale. Se rade branza sau cascavalul si se amesteca cu ouale. Se pipereaza dupa gust. Sare se adauga numai daca este nevoie. Se formeaza gogosele, mici si rotunde, care se prajesc in ulei incins, pana se rumenesc frumos. Se scot pe servete de hartie absorbanta, pentru a nu fi satioase.
Gogoselele se aduc la masa calde, cu smantana sau fara. Apoi: „un rachiu, alta gogosea, alt rachiu, alta gogosica…”
Gasiti si alte retete delicioase pe blogul truedelights.ro
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor