25 Ianuarie 2012 publicat în Retete culinare 12 share-uri

Gogosele ardelenesti sau bulete – asa li se mai spune acestor rontaieli, dupa cum ne dezvaluie Radu A. Roman. ”Nu-s rele, dar cer de baut!”

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru gogosele ardelenesti:

  • 300 g telemea sau cascaval
  • 3 oua sau 4 albusuri
  • piper

Mod de preparare gogosele ardelenesti:

Se bat spuma ouale. Se rade branza sau cascavalul si se amesteca cu ouale. Se pipereaza dupa gust. Sare se adauga numai daca este nevoie. Se formeaza gogosele, mici si rotunde, care se prajesc in ulei incins, pana se rumenesc frumos. Se scot pe servete de hartie absorbanta, pentru a nu fi satioase.
Gogoselele se aduc la masa calde, cu smantana sau fara. Apoi: „un rachiu, alta gogosea, alt rachiu, alta gogosica…”

Gasiti si alte retete delicioase pe blogul truedelights.ro

Te asteptam sa ne trimiti o reteta preferata aici!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri