ghid pentru o viaţă împlinită

Muschi de porc cu sos rubiniu

Friptura de porc in sos de vin- un deliciu

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru muschi de porc cu sos rubiniu:

  • 750 g muschi de porc
  • 100 g ceapa
  • 50 g pasta de rosii
  • 150 ml vin negru
  • 1 pahar cu supa de carne
  • 100 g costita afumata
  • 100 ml ulei
  • 1/2 frunza de dafin
  • piper
  • sare

Mod de preparare muschi de porc cu sos rubiniu:

Citeste si:

Muschiul se spala, apoi se impaneaza cu costita afumata, se prajeste intr-o cratita pe toate partile in ulei incins, se scoate si se pune in alt vas. In grasimea ramasa se caleste ceapa taiata marunt pana ce se rumeneste si se stinge cu pasta de rosii, cu supa si cu vinul negru. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se adauga muschiul prajit si foaia de dafin, apoi se lasa sa fiarba 20 minute. Cand muschiul este fiert se scoate si se taie felii, iar sosul se strecoara. Feliile de muschi se servesc cu sos deasupra si cu diferite garnituri: brocoli, morcovi, cartofi natur.

O reteta propusa de: SANDA MAXIM (garbo134221)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Muschi de porc cu sos rubiniu.


Discutii despre Muschi de porc cu sos rubiniu

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.