Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru muschi de porc cu sos rubiniu:
- 750 g muschi de porc
- 100 g ceapa
- 50 g pasta de rosii
- 150 ml vin negru
- 1 pahar cu supa de carne
- 100 g costita afumata
- 100 ml ulei
- 1/2 frunza de dafin
- piper
- sare
Mod de preparare muschi de porc cu sos rubiniu:
Muschiul se spala, apoi se impaneaza cu costita afumata, se prajeste intr-o cratita pe toate partile in ulei incins, se scoate si se pune in alt vas. In grasimea ramasa se caleste ceapa taiata marunt pana ce se rumeneste si se stinge cu pasta de rosii, cu supa si cu vinul negru. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se adauga muschiul prajit si foaia de dafin, apoi se lasa sa fiarba 20 minute. Cand muschiul este fiert se scoate si se taie felii, iar sosul se strecoara. Feliile de muschi se servesc cu sos deasupra si cu diferite garnituri: brocoli, morcovi, cartofi natur.
O reteta propusa de: SANDA MAXIM (garbo134221)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor