Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tiramisu:
- 400 g piscoturi
- 250 g crema Mascarpone
- 4 oua
- 4 linguri de zahar
- 3 cescute de cafea fara zahar
- cacao pudra, pentru ornat
Mod de preparare tiramisu:
1. Amestecati intr-un bol galbenusurile de ou cu zaharul, pana se deschid la culoare;
2. Adaugati crema Mascarpone si omogenizati amestecul;
3. Bateti intr-un bol, separat, albusurile de ou pana se umfla;
4. Turnati albusurile peste crema cu Mascarpone si amestecati pana la incorporarea completa a acestora;
5. Evitati mixerul pentru ca albusurile se vor lasa;
6. Inmuiati piscoturile putin in cafea, dupa care aseazati-le intr-o tava unul langa altul, fara spatii intre ele;
7. Dupa ce ati pus primul strat de piscoturi turnati peste ele jumatate din crema;
8. Puneti alt strat de piscoturi imbibate in cafea si deasupra restul cremei;
9. Pudrati din belsug cu cacao, astfel incat sa se formeze un strat uniform si lasati prajitura in frigider peste noapte.
O reteta propusa de: silaghi danalucia (danamaite)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor