14 Ianuarie 2012 publicat în Retete culinare 18 share-uri

O prajitura excelenta cu nuca si ciocolata.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru prajitura cu ciocolata fondente:

  • faina 150g
  • zahar 150g
  • miez de nuca 150g
  • unt 60g
  • ciocolata fondente 80g
  • 6 oua
  • 1 plic praf de copt

Mod de preparare prajitura cu ciocolata fondente:

Se separa galbenusurile de albusuri, se bat cu zahar. Se adauga albusurile( trebuie sa devina spuma), faina, praful de copt, untul(moale), nucile si ciocolata maruntite. Se pun intr-o tava rotunda tapetata, se da la foc pentru 35-40 minute la temperatura de 175 grade.

Pofta buna!


O reteta propusa de: adela popa (adele68)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri