ghid pentru o viaţă împlinită

Legume la gratar

O explozie de arome si vitamine in farfurie!

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru legume la gratar:

  • dovlecel, rosii, ardei verde, vinete,ceapa
  • ulei ptr uns

Sos:

  • patrunjel si busuioc proaspat
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline extra virgin
  • zeama de lamaie
  • sare si piper, proaspat macinat

Mod de preparare legume la gratar:

Se taie legumele in rondele. Le-am taiat asa fiindca am vrut sa folosesc betisoarele, dar se pot taia si longitudinal daca folositi direct pe grill.
Se ung feliile cu ulei si se aseaza pe betele ptr gratar.
Am pus betele pe grilul infierbantat si dupa ce le-am facut le-am intors pe partea cealalta.
Se inteapa cu furculita din cand in cand ptr a incerca daca s-au facut.
Se mixeaza ingredientele pentru sos.
Cand s-au facut legumele se iau de pe gratar si se toarna sosul peste.

O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Legume la gratar.