O reteta italiana usoara, de vara: paste farfalle cu verdeturi, ou, branza si vinegreta!

O reteta italiana usoara, de vara: paste farfalle cu verdeturi, ou, branza si vinegreta!

Ingrediente:

200 de grame de paste farfalle
200 de grame de sunca feliata
O rosie mare feliata
O salata verde mare
2 linguri de mustar (de preferinta Dijon)
O lingurita de zahar brun
120 ml de ulei de masline
100 grame de branza Cheddar
O legatura de patrunjel verde
Doua oua
Piper macinat
Doua linguri de otet
Sare

Mod de preparare:


Puneti apa la fiert pentru paste. Adaugati putina sare. Cand apa da in clocot adaugati pastele si lasati-le sa fiarba cat timp este recomandat pe ambalaj.

In acelasi timp puneti si ouale la fiert. Trebuie sa fie tari pentru a putea fi feliate usor.

Vinegreta se pregateste amestecand mustarul cu otetul, zaharul si sarea. Adaugati incetul cu incetul 100 ml de ulei de masline.

Cand pastele sunt gata, lasati-le sa scurga, apoi mutati-le intr-un vas mai mare. Adaugati restul de ulei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Adaugati si vinegreta si amestecati. Apoi, adaugati sunca, branza, rosia, patrunjelul, salata. Deasupra adaugati feliile de ou si asezonati cu sare si piper.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri