Retetele simple, care se pot face rapid sunt cele mai potrivite pentru cei care doresc sa manance sanatos si gustos, dar care nu au prea mult timp la indemana pentru a profesa in bucatarie.

Incinge niste ulei de masline intr-o tigaie speciala, teflonata, pentru prajit peste (de forma ovala sau rotunda).

Secret ! Daca folosesti o tigaie numai pentru peste, pe care o speli, “constiincios”, dupa fiecare utilizare, permanent reteta ta va avea numai gust de peste.

Pune in uleiul incins niste unt, cumparat de la ciobani, din cel galben, tare gustos si fara apa. Adauga niste ardei iute taiat marunt si 2-3 catei de usturoi. Cand s-au calit usor, fara a-si schimba culoarea, poti scoate cateii de usturoi si ardeiul iute. Poti pune si 2-3 frunze verzi, de salvie sau o crenguta de rozmarin verde.

Trunchiul de somon se prajeste la foc mare, 2-3 minute, pe fiecare parte. Nu trebuie prajit decat pana devine usor rozaliu. Nu trebuie sa fie nici crud. Se adauga tot sosul din farfuria pe care a fost pestele la macerat si daca este nevoie, se mai stoarce zeama de lamaie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Atentie ! Uleiul incins sare din tigaie, in special cand pui zeama de lamaie. Poate chiar sa ia foc si te parleste pe maini.

Este bine sa iei tigaia de pe foc cand adaugi zeama de lamaie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri