Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
45 - min
Ingrediente:
1kg.piept de rata,
400g.sparanghel verde curatat,
200g.capsuni,
3 linguri suc de lamaie,
8 frunze de busuioc,
4 linguri otet balsamic,
sos Tabasco(dupa gust);
Mod de preparare si pregatire:
1.Se cresteaza pieptul de rata ,dar numai partea grasa , fara sa se ajunga la carne.Se stropeste cu 4 linguri de otet balsamic si se lasa 20 minute , la temperatura bucatariei.Apoi, se frige pieptul de rata ,la inceput cu partea grasa, timp de 6 minute, apoi se intoarce si se continua frigerea inca 10 minute.
2.Se amesteca capsunile curatate cu sparanghelul oparit ,cu sucul de lamaie si cu sosul Tabasco si se serveste sosul cu pieptul de rata fript si un vin rosu..Se orneaza preparatul cu frunze de busuioc proaspat.
O reteta propusa de Vekas Tracy
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie