Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
60 - min
Ingrediente:
- 1kg. carne de vita,
- 11/2 ceapa mica (asemanatoare cu arpagicul),
- 1 ceapa uscata taiata marunt,
- 3 linguri cu otet,
- 5 catei de usturoi,
- ulei de masline,
- 1 ceasca cu suc de rosii,
- sare,
- piper negru macinat,
- piper boabe,
- foi de dafin'
Mod de preparare
1.Carnea se taie in bucati potrivite si se prajeste in ulei impreuna cu ceapa uscata taiata marunt.Se pune otet,apoi sare , piper si se da in clocot pentru un minut, apoi adaugam sucul de rosii, usturoiul, foile de dafin si o jumatate de cana cu apa si se lasa la fiert.
2.Ceapa mica se spala, se prajeste si se adauga in cratita cu carne atunci cand aceasta este fiarta.Se mai lasa la fiert pana cand sosul devine omogen si legat.
Pofta buna!
O reteta propusa de Vekas Maria
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor