- 10 rosii
- carne de pui fiarta
- 4 ciuperci
- sare
- piper
- puin oet
- maioneza
Mod de preparare
Rosiile se scobesc, se presara cu putina sare si piper si se lasa deoparte sa se scurga.
Se taie marunt carnea de pui fiarta, se amestec cu maioneza, se adauga cateva ciuperci taiate in felii si fierte in prealabil in apa cu sare.
Se umplu rosiile, se pune peste fiecare o felie de ciuperca .
Se poate decora cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie