Salata verde poate fi gasita pe tot timpul anului, insa in special primavara-vara. Este excelenta pentru stomacul dar si pentru metabolismul tau.
Salata verde poate fi gasita pe tot timpul anului, insa in special primavara-vara. Este excelenta pentru stomacul dar si pentru metabolismul tau. Numele stiintific al acesteia este Lactuca Sativa.
Sarurile de zinc din continutul salatei te ajuta sa combati stresul. Pe langa saruri de zinc si de magneziu salata verde contine si multe vitamine (A, B, C ,D, E)

In caz de obezitate daca se consuma salata verde inainte de masa dar si combinata cu alte feluri de mancare vei observa o scadere in greutate cam dupa 6-7 zile. Ajuta la reglarea apetitului si accelereaza procesele de eliminare. Nu combina salata cu sosuri sau cu maioneza pentru ca nu vei obtine rezultatele mult dorite.
Datorita cantitatii de clorofila salata verde este foarte buna in caz de anemie.

Pentru digestii grele se recomanda consumul de salatas verde amestecata cu putin otet de mere.

Pentru constipatie poti consuma salata cu ulei de masline. Astfel sunt curatate intestinele si sunt facilitate procesele de eliminare. Este benefica si femeilor care au probleme cu ciclul menstrual. Continutul de vitamina C intareste sistemul imunitar si favorizeaza refacerea plagilor accidentale.

Salata iti ajuta si tenul in cazul in care il ai uscat si il tonifica.

Avand in vedere ca este sanatoasa si pretul acesteia nu este ridicat nu ramane decat sa incerci sa consumi mai des acest aliment minune.

Nu exagerati deoarece consumul in exces de salata verde poate provoca ameteli.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri