Ingrediente
- 1 l apa
- 1 lingura zahar
- 250 g prune
- sare
- 1 ceasca orez
Mod de preparare
Prunele se pun in apa calda si se lasa sa se inmoaie apoi se spala bine de 2-3 ori.
Prunele se pun sa fiarba in putina apa, se pune si zaharul ars si stins cu linguri de apa.
Se adauga orezul si se amesteca, se pune si putina apa si se tine la cuptor pana incepe sa scada.
Se servesc reci.
Pofta buna!
Va recomandam si urmatoarele retete:
Horchata de orez
Pui cu orez si legume
Orez prajit
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor