Un file vienez care poate fi pregatit pentru masa de revelion.
Ingrediente

  • 500 g de carne de porc
  • 500 g carne de vita
  • 5 oua fierte tari si curatate de coaja
  • 150 g de franzela
  • 2 oua
  • o ceapa
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • nucsoara

Mod de preparare

Carnea trebuie sa fie bine tocata. Se da prin masina de tocat de doua ori dar si cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine. Se pune si ceapa taiata marunt si calita timp de 2-3 minute intr-o tigaie pe foc.
Peste carnea tocata se pun ouale crude,sare si condimente. Compozitia trebuie sa fie bine amestecata.
Ai nevoie de o tava ingusta pe care sa o ungi cu ulei. Carnea toacata se intinde uniform in tava si ouale fierte se pun de-a lungul tocaturii in tava.
Carnea trebuie sa o unesti deasupra lor, sa fie asemantoare cu un salam. Se da iar cu putin ulei pe deasupra si se baga la cuptor.
La cuptorul bine incins se tine cam 15-20 de minute apoi se mai reduce focul si se lasa rulada sa se coaca la foc mic inca o ora.

Acest preparat este delicios! Merita sa incerci!

Pofta buna!

SARBATORI FERICITE!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri