Ingrediente
- ½ kg de pere
- 1,5 l de apa
- 150 g smantana
- 40 g margarina
- zahar
- sare
Mod de preparare
Perele trebuie sa fie bine curata de coji si de samburi. Apa se pune intr-o oala pe foc si se adauga si perele.
Dupa ce se fierb foarte bine, perele se dau prin sita si la urma se pune vasul la loc pe foc.
Cand a inceput sa fiarba, se pune untul si sare si zahar dupa gust.
Se mai lasa la fiert un sfert de ora si supa de pere este pregatita.
Se serveste cu smantana, dupa gust.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete de supe:
1.Secretul supelor delicioase
2.Supa de usturoi
3.Supa de legume
4.Supa de mere
5.Supa de conopida
6.Supa cu ton
COMUNITATEA DELLY
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea DELLY!
Sugestiile si parerile sunt binevenite!
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor