Sa pregatim impreuna o supa de usturoi delicioasa.

Ingrediente

  • 5-6 felii de paine
  • 70 g de unt
  • 200 g cascaval ras
  • 3 oua
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura de otet de vin
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Usturoiul se piseaza si se caleste pentru 2-3 minute in unt. Peste usturoi se pun 2 litri de apa data in fiert. Se adauga foaia de dafin si sare si piper dupa gust. Se lasa sa fiarba aproximativ jumatate de ora.
Feliile de paine se pun pe farfurii. Pe deasupra feliilor se pune cascaval ras.

Albusurile se bat bine si se pun peste supa fierbinte.
Galbenusurile se amesteca bine cu putina supa si otet si se mai toarna putina supa. Compozitia obtinuta se pune la loc in oala cu supa.
Supa se toarna peste paine.
Se serveste calda.

Pofta buna!

COMUNITATEA DELLY
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea DELLY!

Sugestiile si parerile sunt binevenite!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri