Coleslaw este cea mai celebra salata din lume putand fi intalnita in majoritatea restaurantelor si fast-food-urilor de pretutindeni.
Coleslaw este cea mai celebra salata din lume putand fi intalnita in majoritatea restaurantelor si fast-food-urilor de pretutindeni. Aceasta reteta extrem de usor de preparat a fost, probabil, una dintre mancarurile preferate ale romanilor. Mai tarziu a dobandit popularitate pe toate continentele. Durata de preparare: aproximativ 15 min Ingrediente: - 1 bucata de varza alba, tocata fasii - 1 morcov ras - 1 ceapa taiata fasii subtiri - 1 piept de pui taiat cubulete (sau felii subtiri) - 250 g branza telemea Legumele si puiul se amesteca intr-un bol in timp ce intr-un alt vas se prepara sosul din: - 1 lingurita otet - 2 lingurite suc de lamiae - 4 linguri maioneza - 2 lingurite mustar (dulce sau picant, dupa gust) - 1 lingura ulei de masline - piper (dupa gust) Sosul se toarna peste salata de legume si pui. Se lasa o jumatate de ora pentru a se intrepatrunde alimentele si se serveste ornat cu branza si piper, dupa gust. Pofta buna!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri