Ce gatim in weekend? 3 retete de post

Pentru ca am intrat in Postul Pastelui va propunem weekendul acesta un meniu de post. E bine sa incercati sa tineti un post corect macar doua zile pe saptamana. Organismul si starea de spirit va vor multumi.

Salata de vinete cu hummus:

Ingrediente necesare pentru salata de vinete cu hummus: 1 vanata mai mare, sau 2 mai mici(prajite la gratar si curatate, decongelate , sau de la borcan), 2 catei usturoi, 150 gr naut la conserva, 3 linguri pasta susan, sare, piper, o jumatate lamaie, un praf de chimion, coriandru proaspat/ patrunjel.

Mod de preparare salata de vinete cu hummus:

Vinetele, nautul, pasta de susan, le punem in robotul de bucatarie sau in blender, usturoiul il razuim fin, si il punem peste, asezonam cu sare si piper si punem 2 linguri de zeama de lamaie. Mixam pana amestecul devine omogen. Gustam si potrivim gustul. Eu il prefer cu mai multa lamaie. La final adaugam coriandrul tocat marunt ( se poate folosi si patrunjel, dar gustul cel mai bun il are daca folosim coriandru).

Deasupra presaram boia dulce, ulei de masline si puti coriandru. Se serveste cu lipii incalzite 2 minute intr-o tigaie. Pofta buna sa aveti!

salata de vinete cu hummus

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce gatim in weekend? 3 retete de post.