Letters Bar continua seria deliciilor culinare inedite si pregateste pentru acest sfarsit de saptamana un meniu indian. Cele patru feluri de mancare vor fi realizate dupa retete autentice indiene si asteapta sa fie savurate la Letters Bar, Calea Plevnei, nr. 27, duminica, 17 Aprilie, intre orele 12.00 si 20.00. In plus, pentru cei care tin post, Letters a pregatit o alternativa special pentru acestia.

„Acum cativa ani, sa tot fie vreo 4, am primit o carte de bucate indiene. Cartea a venit la fix, ca tot aniversam ceva la unul din restaurantele indiene din Bucuresti, asta pe langa faptul ca, de cand ma intorsesem din India nu vorbeam decat de muzica, filme, mancare si betisoare parfumate. Toate indiene, desigur. Dupa alte cateva luni de studiat cartea, nu atat retele in sine, cat pozele, mi-am luat inima-n dinti si am gatit ceva. Nu mai tin minte ce, dar cu siguranta stiu ca mirosul de condimente prajite si gustul aromat al mancarii mi-au adus inapoi toate amintirile indiene. De atunci am continuat sa 'experimentez' diverse retete indiene dintr-un motiv foarte simplu: pentru ca mi-e dor. Indian Food Forever, I say!”, a povestit Doina Patrascu, cea care va pregati deliciile culinare duminica la Letters Bar.

Pasionata de arta culinara si in special de cultura si bucatele indiene, Doina Patrascu va pregati pentru duminica un meniu special format din placintele cu cartofi, supa de linte, pui in sos de unt si desert Laddu. Pentru cei care tin post, puiul in sos de unt va fi inlocuit cu conopida cu cartofi, iar desertul cu halva de gris.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Pentru a putea gusta din deliciosul meniu de duminica, va rugam sa faceti o rezervare in prealabil la unul dintre numerele de telefon: 031.434.8074 sau 0751.162.222, iar pentru mai multe detalii va invitam sa accesati web site-ul www.lettersconcept.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri