Dupa succesul primelor doua carti ,,Silueta dincolo de miturisi ,,Traiesc, deci ma abtin, dr. Mihaela Bilic, medic nutritionist, lanseaza o noua carte: ,,Sanatatea are gust.

Conceputa ca o enciclopedie alimentara, cartea isi propune sa defineasca pozitia, rolul si implicatiile pe care mancarea le are in viata oricarei persoane, indiferent de varsta, sex sau stare de sanatate.

Pe parcursul celor 55 de capitole veti afla care sunt alimentele recomandate in diferite afectiuni, cum va puteti mentine sanatatea si tineretea hranindu-va corect, cum sa faceti fata slabiciunilor culinare si, nu in ultimul rand, cum sa ajutati organismul sa fie in forma maxima tot prin mancare.

De la copii la bunici, de la gravide la barbatii cu burtica, de la gospodine la femeile cu celulita, de la persoanele cu diabet si hipertensiune la cele obosite sau stresate, toata lumea are nevoie de alimente care sa fie hranitoare, sanatoase si mai ales gustoase.

,,Sanatatea are gust” este o carte care trebuie sa existe in orice casa! Din paginile ei veti afla cum sa faceti din mancare un aliat al sanatatii fara sa renuntati la placerea gustului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri