Atractii la Bucharest Food Festival -sarbatoarea gastronomica a Bucurestiului care se deschide pe 16 octombrie in Parcul Unirea!In perioada 16-19 octombrie 2008 deschidem portile celui mai mare spectacol gastronomic vazut vreodata in Bucuresti - Bucharest Food Festival.
Atractii la Bucharest Food Festival -sarbatoarea gastronomica a Bucurestiului care se deschide pe 16 octombrie in Parcul Unirea!

In perioada 16-19 octombrie 2008 deschidem portile celui mai mare spectacol gastronomic vazut vreodata in Bucuresti - Bucharest Food Festival.

Piata Unirii va gazdui un spectacol culinar variat sustinut de maestri ai artei culinare, de o paleta variata de restaurante cu specific diferit, de producatori din domeniul alimentar.
In primele doua zile ale festivalului vom organiza, incepand cu orele 12.30, doua work shop-uri cu distinsi invitati si alesi bucatari, despre bucataria romaneasca si originalitatea ei. Muzeul Taranului Romana va participa cu o expozitie proprie pe tema mancarii traditionale in familiile romanilor.

Pe tot parcursul evenimentului programul artistic va fi sustinut de artisti precum Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Mircea Vintila, Nicu Alifantis&ZAN, iar Orchestra Reprezentativa a Jandarmariei Romane va performa in fiecare seara intre orele 18.00 si 20.00 - iar sambata si duminica intre orele 13.00 si 15.00.

Concursurile adresate publicului vizitator sunt numeroase si pentru toate categoriile de varsta. Pentru inscrierea la diferite concursuri de mancat, baut, gatit sau cele destinate profesionistilor din domeniul industriei alimentare va rugam sa accesati www.bucharestfoodfestival.ro.
Fiti martor la evenimentele anului in materie de recorduri gastonomice!

Veniti sa savurati din cel mai lung muschi impletit si cel mai lung tort din tara noastra! Viata are gust la Bucharest Food Festival!

Detalii pe site www.bucharestfoodfestival.ro
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri