Delly si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga si in aceasta saptamana una din cartile oferite de editura Nemira.
Delly si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga si in aceasta saptamana una din cartile oferite de editura Nemira.

Aceeasi carte a fost oferita si saptamana trecuta, dar pentru ca v-ati dovedit interesati de aceasta carte va mai oferim o sansa.

Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi un subiect pe forumul Delly si sa ne trimiti pana Marti, 19 august 2008, un email pe office@delly.ro in care sa ne trimiti linkul catre subiectul deschis de tine. Nu uita sa te semnezi, sa ne spui orasul in care locuiesti si eventual un numar de telefon pentru a te putea contacta mai usor!

Castigatorii vor fi anuntati prin email pana joia viitoare.

Cartea pe care o poti castiga saptamana asta este: Bucataria Lui Antonio Passarelli.

Nimic nu ma enerveaza mai tare decat sa vad intr-un meniu de restaurant feluri de mancare de genul: spaghetti alla milanese sau spaghetti alla parmiggiana etc. Sunt mancaruri care nu exista!
Puteti sa va uitati in orice carte de bucate doriti... Pur si simplu, nu exista! Exista, in schimb, ragu alla bolognese, spaghetti alla pescadora...

De n­-ar fi Dan Bittman, care sa­-mi ridice din când in cand moralul, spunându­-mi ca nu sunt chiar grasan, ci doar un pic plinut, cred ca as fi de­-a dreptul deprimat.
Si cum Dan, care mi­-e ca un frate, imi spune mereu ca un bucatar trebuie sa fie... impozant, iata­-ma aici gata sa va marturisesc spasit adevarul: sunt lasagna­dependent!
Da, din pacate, nu ma multumesc, ca oricare altul, cu o portioara, ci duc o adevarata batalie cu tava de lasagne, pana la ultima imbucatura. E­-adevarat ca eu inving intotdeauna si, pâna la urma, tava ramâne curata­ luna, dar trebuie sa recunosc ca nu­-i deloc un joc de copii...

• fusilli ai gamberi e pomodorini
• minestrone di verdure
• spaghetti alla pescatora
• penne alla sorrentina
• tagliatelle con gamberi e scampi all'arancia
• spaghetti alla puttanesca
• penne mammarosa
• ragu della sposa
• farfalle con ortiche e spinaci
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri