In bucatarie doar gatim si mancam? Ce ar fi daca ai folosi unele alimente existente in frigider pentru ingrijirea tenului tau? In acest fel vei reusi sa fii o gospodina sexy si frumoasa. Delly te invita sa incerci cateva masti deosebite:

In bucatarie doar gatim si mancam? Ce ar fi daca ai folosi unele alimente existente in frigider pentru

ingrijirea tenului tau? In acest fel vei reusi sa fii o gospodina sexy si frumoasa. Delly te invita sa incerci cateva masti deosebite:

Masca de ou

Ai nevoie de un ou, mai exact de albusul acestuia. Bate-l bine pana se formeaza spuma si aplica-l pe fata curata. Lasa se usuce bine si clateste. Este o masca excelenta pentru fortificarea pielii.

Maioneza pentru piele

Creeaza un amestec din oua intregi, exact cum se procedeaza pentru pregatirea maionezei. Aplica masca pe fata si las-o asa timp de 15 minute. Se clateste cu apa rece.

Lotiune tonica din porumb

Pregateste o masca din malai si apa. Aplica usor pasta pe intreaga fata. Daca masezi fata indepartezi si punctele negre dar se dezlipeste si pielea moarta.

Lotiune de par din mere

Pentru un par mai stralucitor si curat incearca urmatoarea lotiune:150 de ml de otet cidru se toarna in 500 ml de apa calda. Se aplica pe parul proaspat uscat.

Patrunjelul verde

O solutie excelenta pentru tenul inrosit este data de folosirea patrunjelulul verde. Pune o legatura de patrunjel in apa ( 500 de ml) si lasa-l 24 de ore la macerat. Strecoara si foloseste zeama obtinuta sub forma de comprese.

Crema din banane

O crema obtinuta din banane, miere si putin iaurt este excelenta pentru tenul uscat. Se intinde uniform pe toata masa si se tine timp de 20 de minute.

Crema din portocale

Sucul de portocale iti tonifica si catifeleaza pielea.De asemenea se poate pregati o masca din miezul portocalei, este excelenta pentru gat si fata.

Masca din capsuni

Sucul obtinut din capsuni este minunat pentru exfolierea tenului. Poti pregati si o masca din capsuni dupa ce le strivesti bine cu ajutorul mixerului.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Susține-ți frumusețea din interior! Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri