In India se poate bea un ceai sau chiar lua masa la un restaurant unde “moartea” face parte din el. Restaurantul New Lucky este faimos nu doar pentru ceaiul deosebit servit sau pentru mancare ci si pentru mormintele existente printre mese.
In India se poate bea un ceai sau chiar lua masa la un restaurant unde “moartea” face parte din el.
Restaurantul New Lucky este faimos nu doar pentru ceaiul deosebit servit sau pentru mancare ci si pentru mormintele existente printre mese.

Pe cat de morbid suna pe atat de vizitat este restaurantul in care se ia masa langa morminte.
Interesant este ca nici nu se mai stie ale cui sunt acele morminte si clientii nu par deranjati de acest lucru.
Acest restaurant este construit peste un mormant musulman vechi de cateva secole.
Nair, patronul restaurantului, afirma ca acest cimitir aduce noroc. Se pare ca si clientii sunt convinsi de acest lucru. Sa fie chiar asa de atragator sa iei cina sau pranzul intr-un astfel de loc?

Din cauza mormintelor uneori clientii restaurantului trebuie sa stea si la coada pentru a ocupa un loc la masa.
Se pare ca din ce in ce mai mult restaurantele ciudate, cele care ies din tipar, au o atractie speciala si clientii nu mai vor sa aiba de-a face cu un restaurant normal.

Sincer cred ca as avea o senzatie extrem de ciudata sa mananc intr-un astfel de loc, ca sa nu mai zic sa dansez alaturi de partenerul meu, printre morminte.

Angajatii restaurantului stiu exact unde este situat fiecare mormant la fel cum un sofer de autobuz isi stie ruta si astfel nu exista probleme privind “strecurarea” lor printre morminte pentru a-si servi pe clientii restaurantului, in plus nici nu li se pare nimic ciudat in ceea ce fac.

In India cimitirul nu reprezinta un loc de groaza si oamenilor nu le este frica de fantome.

Va recomandam sa cititi si articolele:

La masa pe closet

Mananca regeste langa piramide

Bucataria iadului

Restaurantul din aur

Masa la 50 de m inaltime

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Digestie ușoară după o masă copioasă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri