Astazi este Ajunul Craciunului. Un moment special pentru tine dar si pentru cei dragi tie.
Astazi este Ajunul Craciunului. Un moment special pentru tine dar si pentru cei dragi tie.
Incearca sa te relaxezi si azi chiar sa nu mai gatesti. Sa faci ulltimele pregatiri, in special aranjamentele si decorul pentru Craciun. Asigura-te ca ai ascuns bine cadourile cumparate pentru cei dragi si ca ai tot ce trebuie pentru impodobirea bradului.

Profita de aceste zile de sarbatoare sa fii alaturi de cei dragi, sa iesi la aer, sa iti vizitezi prietenii si rudele astfel incat sa simti cu adevarat aceasta sarbatoare.

Bradul de Craciun are o insemnatate deosebita, in special pentru copii. Este un moment deosebit care provine din partea lumii germane. Acest obicei s-a raspandit in tara dupa primul razboi mondial si este unul dintre cele mai asteptate obiceiuri.

In dimineata de Craciun, inainte de a servi masa poti merge pentru putin timp la Biserica. O rugaciune si un gand bun pentru cei dragi te vor face sa te simti mult mai bine.


Echipa Delly iti doreste o seara placuta si speram ca Mos Craciun va fi darnic cu toti. Daca nu o sa ajunga la tine, nu inseamna ca a uitat ci doar ca nu a avut timp si in mod sigur o sa vina anul viitor.

Sarbatori fericite!
Daca doresti sa trimiti o felicitare celor dragi da click aici si fa-le o surpriza.

Un obicei de Craciun este si cel al colindatului.Te invitam sa asculti cateva colinde :










Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Împreună în arte și simțiri Primăvara în care accesoriile ”înfloresc”. Cerceii florali masivi - un must-have spectaculos al sezonului

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri