Agitatia sarbatorilor a inceput: cumparaturi peste cumparaturi si nenumarate planuri. De Craciun si de Revelion trebuie sa te simti bine din toate punctele de vedere. Sa arati excelent, sa fii alaturi de cei dragi, sa sarbatoresti dar si sa mananci o mancare buna.
Agitatia sarbatorilor a inceput: cumparaturi peste cumparaturi si nenumarate planuri.De Craciun si de Revelion trebuie sa te simti bine din toate punctele de vedere. Sa arati excelent, sa fii alaturi de cei dragi, sa sarbatoresti dar si sa mananci o mancare buna.

Mai mult ca sigur ca doresti sa cumperi carne de porc. Trebuie insa sa ai grija de unde o cumperi deoarece poate fi alterata. Daca nu exista o expertiza sanitar - veterinara exista riscul ca aceasta sa aiba trichinella.
Este recomandat sa cumperi din magazinele in care carnea este autorizata.

Dupa cum deja stim, mancarea traditionala romaneasca este delicioasa dar in acelasi timp este si foarte bogata in grasimi. Ideal ar fi ca aceste sarbatori sa ne aduca bucurie in suflet si o stare generala de bine si sa nu se faci niciun fel de excese alimentare.

Atentie la silueta

Mancare si iar mancare insa totul poate duce la depunerea unor kilograme in plus.
Tot ce mananci trebuie sa fie consumat cu moderatie pentru a evita eventualele complicatii sau chiar creearea unor noi probleme de sanatate: marirea colesterolului sau toxiinfectii alimentare. Problemele pot fi mai grave daca se consuma si foarte mult alcool.
Incearca sa te abtii cat mai mult. Stiu ca nu este posibil in totalitate asa ca daca totusi gusti din mancare ar fi ibne ca portiile sa fie cat mai mici.
Tortul si dulciurile pot fi inlocuite de o salata de fructe. Ajuta mai ales daca doresti sa-ti mentii silueta.
Nu te grabi cand mananci. Mesteca incet si de multe ori.
Nu combina cartofii cu friptura. Aceasta poate fi servita si cu legume.
Incearca sa consumi cate putin din tot, fara excese.
Nici nu se mai pune problema sa se consume bauturi acidulate sau care contin foarte mult zahar.

Petrecerea de la locul de munca

In foarte multe locuri are loc o petrecere la locul de munca in aceasta perioada a anului. Se poate sa fie la birou sau sa fie organizata la un restaurant. Oricum ar fi este bine sa tii cont de cateva chestiuni minore inainte de a merge la petrecere:
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri