Mancarea, ca si moda, poate fi una dintre cele mai relevante modalitati de exprimare a identitatii personale. Suntem ceea ce mancam, spune o vorba veche romaneasca, insa psihologii sunt de parere ca si felul in care mancam ne dezvaluie mult despre felul nostru de a fi. De cele mai multe ori, comportamentul si obiceiurile noastre alimentare le plasam strategic in carca celor 7 ani de acasa, a stilului de viata sau a obisnuintei. Sunt persoane care niciodata nu acorda timpului mesei mai mult de 10 minute pretextand ca au altceva mai important de facut.

Exista de asemenea persoane, care in ciuda grabei, nu-si rup niciodata din timpul destinat cinei. Nu putini sunt insa cei care acaparati de indeplinirea anumitor obligatii zilnice, uita chiar sa si manance. Multi sunt si cei pentru care mancarea reprezinta mai mult decat o necesitate fiziologica, reprezinta un tip special de comunicare prin care se pot transmite fie mesaje directe, fie subtile. Pentru o alta categorie de persoane, prepararea, servirea si degustarea mancarii reprezinta una dintre cele mai frumoase si graitoare arte ale omenirii. Asadar, daca:

Daca respecti cu sfintenie orele de masa si nu te abati niciodata de la obiceiurile tale alimentare inseamna ca esti o persoana tipicara, meticuloasa, rezervata, cu teama fata de nou. Esti conservatoare, calma, ai multa rabdare si pui mare pret pe traditie. Indragesti lucrurile care au avut timp sa iti devina dragi.

Daca masa ta dureaza mai mult de 15 minute – Iti place agitatia vietii de zi cu zi si nu ai putea sa traiesti fara ea, insa pentru tine exista si alte lucruri mai importante pe lumea asta decat goana dupa bani si confort. Iti place sa te bucuri de orice moment si sa savurezi fiecare clipa din prezent, cu bune, cu rele caci nu or sa mai existe altele identice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Daca esti exagerat de pretentioasa cu mancarea pe care o consumi si esti vesnic nemultumita de calitatea acesteia - Esti una dintre adeptele dictonului “putin, dar bun” si ai relatii selective cu cei din jur. Nu oricine poate intra in grupul tau de prieteni si nu oricine poate ajunge la inima ta. Esti pretentioasa cu cei din jur deoarece esti pretentioasa cu tine insati. Cautarea armoniei perfecte in jurul tau denota si un sentiment de neimplinire si insatisfactie.

Daca ai tendinta de a manca mult mai ales atunci cand esti stresata si preocupata de ceva anume – Simti nevoia de stabilitate, de certitudine in viata ta, de mai multa siguranta si incredere in tine. Nu iti plac lucrurile dezorganizate si nu stii cum sa treci cu brio peste situatiile criza, neasteptate. Provocarile te panicheaza daca ies din aria ta de interes.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Cele mai încurajatoare citate despre succes

Daca iti adaptezi dieta la legumele si fructele specifice anotimpului -Iti place sa tii pasul cu timpul, cu moda, cu oamenii din jurul tau, cu tot ceea ce misca si traieste in viata ta. Adopti fara ezitare tot ceea ce ti se pare inedit si nou in jurul tau. Iti place sa fii considerata un trend-setter si ca esti la randul tau un punct de reper pentru cei din jur.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri