Vesti bune pentru pasionatii de bere, in vara aceasta se vor racori cu 6 noi tipuri de bere, de provenienta diferita.

Comunicat de presa

Ursus Breweries introduce pe piata din Romania sase branduri de top din portofoliul global SABMiller si al partenerilor sai: St. Stefanus, Miller Genuine Draft, Grolsch Premium Weizen, Pilsner Urquell, Efes Draft, Efes Pilsener.

Lansarea acestui portofoliu este facuta sub conceptul umbrela “Jurnalul unui Connaisseur”, urmarind, prin intermediul unui calator, povestile berilor si ale tarilor lor de provenienta: Belgia, Statele Unite ale Americii, Olanda, Cehia, Turcia.

“Este un proiect foarte drag noua, care speram sa le placa si consumatorilor, intrucat le va deschide apetitul pentru noi tipuri de bere, le va aduce branduri cu suflet care au in spate niste povesti minunate si ii va inspira sa exploreze tari unde aceste produse sunt la ele acasa”, spune Gabriela Cretu, Global Brands & Innovation Director Ursus Breweries.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență

St. Stefanus, “a beer with heart”, este un produs care imprumuta din calitatile vinului, si anume ca pe masura ce se invecheste, capata culori si arome diferite, dand posibilitatea consumatorului sa isi aleaga varsta la care doreste sa consume berea. Este un brand creat in anul 1295 de calugarii de la Manastirea Sfantul Stefan din Belgia, care pastreaza metoda de fabricare inca din acele timpuri.

Pilsner Urquell, “prima bere Pilsner din lume”, creata in 1842 in fabrica Plzen din Cehia, aduce in fata consumatorului un gust inimitabil, usor amarui, dar si dulceag, foarte balansat. Te indragostesti iremediabil si ii ramai fidel pentru totdeauna.

Miller Genuine Draft este berea emblematica a Statelor Unite ale Americii, care, din 1883 si pana in prezent, pastreaza spiritul nemtesc al inventatorului sau, Frederick Miller. Este o bere usor de baut, mai putin amara, potrivita pentru momentele de relaxare impreuna cu prietenii.

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții De ce este periculos zahărul?

Grolsch Premium Weizen, berea de grau aparuta in 2004, care provine din Olanda, este un produs al carui gust imbina arome de banane, pere si cuisoare. Este un produs fin, bun mai ales in zilele fierbinti de vara.

Ambele aduse din Turcia, Efes Pilsener si Efes Draft, sunt beri care aduc spiritul pozitiv si vesel al Mediteranei, precum si gustul mai putin amarui dat de orez, foarte potrivit oricarui moment.

Lansarea portofoliului celor sase marci de top a avut loc in data de 5 august 2015, in cadrul unui eveniment la care gazde au fost Nicolai Tand, care, pe langa gastronomie, este, de asemenea, pasionat de bere si de calatorii, si Virgil Dumitrascu, beer somelier.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri