15 Iulie 2015 publicat în Lifestyle culinar 19 share-uri

Vrei relaxare si delicii culinare care sa iti seduca papilele gustative, dar care sa iti completeze dieta, indiferent de sezon? Vrei sa te bucuri de preparate delicioase fara sa stai prea mult in bucatarie? Urmeaza instructiunile:

Comunicat de presa

Vrei relaxare si delicii culinare care sa iti seduca papilele gustative, dar care sa iti completeze dieta, indiferent de sezon? Vrei sa te bucuri de preparate delicioase fara sa stai prea mult in bucatarie? Pentru tine, Tefal a creat Easy Soup – primul blender cu functie de gatire, care nu are nevoie de prea multe indicatii, ci doar de ingredientele necesare si sa-i spui ce sa pregateasca: dorinta ta, comanda lui!

Tefal Easy Soup te ajuta ca in doua miscari – selectarea programului (din 4 programe de gatit automate) si START – sa obtii usor si rapid (de la 4 la 25 de minute, in functie de preparat) supe, compoturi si diferite amestecuri delicioase. Mai simplu de atat nu se poate! Poti sa-l consideri pe Easy Soup, duhul din blender care iti indeplineste orice comanda, la apasarea unui singur buton. Gateste si amesteca preparate calde: supe (crema sau cu bucati), piure de fructe si sosuri. Amesteca preparate reci ca un blender: smoothie-uri, milkshake-uri si aluaturi pentru prajituri sau clatite. Cu alte cuvinte, te ajuta sa pregatesti un meniu intreg! In plus, pana si spalarea lui e rapida si usoara, fiind prevazut cu un program automat de curatare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Cele mai încurajatoare citate despre succes Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor.

Cum ar fi sa pregatesti pentru familia sau prietenii tai o masa delicioasa, care sa cuprinda o savuroasa supa crema de dovleac, un piure de castane, un smoothie cu banana si un milkshake cu capsuni? Suna spectaculos, nu-i asa? Pare complicat, dar e atat de simplu de realizat, daca ai Easy Soup de la Tefal! Doar pui ingredientele in Easy Soup, selectezi programul si el se ocupa de tot. Mai mult, daca vrei ca supa sa fie calda cand invitatii tai ajung la masa, Easy Soup detine si functia de pastrare la cald de 40 minute si datorita izolatiei termice externe, efectul este prelungit.

Easy Soup gateste si amesteca 100% automat, usor si rapid. Avantajos e ca poti pregati o data, un preparat pentru cel putin patru persoane, avand capacitatea recipientului de 1,2 L.

Ce preparate ai vrea sa iti pregateasca? Supa crema, supa cu bucatele, compot, sosuri pentru paste, Gazpacho, smoothie sau milkshake? Ca sa te potti bucura de versatilitatea blenderului cu functie de gatire, la achizitionarea Easy Soup, vei primi si o carte cu 30 de retete impartite în 5 categorii: supe de vara, supe de iarna, compot, smoothie si desert. Incearca-le si cu siguranta, in scurt timp vei improviza retete spectaculoase, adaptate stilului tau de viata.

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă” Cum să alegi componente pentru baia ta

Tefal Easy Soup pentru preparate delicioase in mai putin de 25 de minute. Pentru ca papilele tale gustative au nevoie de o vacanta delicioasa!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri