Napolact lanseaza o gama unica de iaurturi cu fructe, Cedra Cinstit cu Fructe, cu o reteta simpla cu doar 3 componente: iaurtul unic Cedra, bucati de fructe si un dram de zahar. Nimic altceva!

Comunicat de presa

Napolact revolutioneaza astfel piata iaurturilor cu fructe, oferind consumatorilor un iaurt cu fructe cinstit: fara conservanti, coloranti, arome, stabilizatori si nimic ce nu si-ar avea rostul intr-un produs natural.

Pastrand bunatatea laptelui din inima Ardealului si reteta unica a iaurtului natur Cedra (combinatia de trei tipuri de lapte: vaca, bivolita si oaie), Cedra Cinstit cu Fructe aduce mai multe sortimente de fructe facute special pe gustul romanesc. Noul produs este disponibil in patru sortimente care pot fi savurate in binemeritate momente de tihna: piersici si caise, merisoare si mure, capsuni si mere, mere si pere.

“Napolact si-a luat un angajament fata de consumatori de a aduce naturaletea, simplitatea si gustul autentic din Ardeal in toate gamele sale de produse. Acest aspect este confirmat si de noul concept Cedra Cinstit cu Fructe: un iaurt cu fructe facut in cel mai natural mod posibil, avand doar 3 componente: iaurtul unic Cedra, bucati de fructe si un dram de zahar. Nimic altceva”, a declarat Elena Baditoiu, Brand Manager Spoonables FrieslandCampina Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Din dorinta de a oferi consumatorilor un cadru potrivit de relaxare in timp ce savureaza produsele Napolact si o experienta ardeleneasca cat mai autentica, Napolact a inaugurat in Bucuresti Ardelenariu, un loc cu totul special ce reuneste elemente si decoruri specifice din Ardeal. Bucuresteni de toate varstele, care isi doresc sa ia o pauza de la grijile cotidiene sau vor o evadare in inima Ardealului, sunt invitati in Piata Universitatii incepand cu miercuri, 11 martie, orele 13.00.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri