Descopera bucataria jamaicana chiar la tine acasa.

Comunicat de presa

Jamal, primul si singurul serviciu de delivery din Romania cu preparate jamaicane, este prezent de o luna de piata locala. Pana acum, peste 800 de bucuresteni au incercat mancarea jamaicana, iar cele mai solicitate au fost produsele traditionale de patiserie, numite patty-uri, si reteta exotica de supa de mango cu creveti.

Lansat la inceputul lunii noiembrie, Jamal (www.jamalfood.ro) este un proiect antreprenorial unic pe plan local, cu capital 100% romanesc, si acopera o zona neexploatata a segmentului de livrari din Bucuresti. Astfel, Jamal isi propune sa se impuna pe piata ca un furnizor de referinta printre bucatariile cu specific international. In acest scop, in prima luna de la lansare, Jamal si-a marit aria de livrare, pentru a raspunde solicitarilor primite din tot mai multe colturi ale capitalei. In plus, incepand cu luna decembrie, serviciul de delivery si-a prelungit programul si sambata, livrand preparate autentice jamaicane celor care doresc sa le incerce in weekend.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

“De la lansare si pana acum, Jamal s-a dezvoltat in mai multe directii, reusind sa raspunda cerintelor tot mai diverse venite din partea clientilor. Iar acum, cu ocazia sarbatorilor de iarna, vom pregati pachete si oferte speciale, pentru a le oferi romanilor sansa de a gusta specialitatile autentice gatite de jamaicani de Craciun”, afirma Cristina Norocel, Managing Partner Jamal.

In prima luna de activitate, peste 800 de bucuresteni au optat pentru preparatele autentice jamaicane la pranz si cina. Conform statisticilor realizate de Jamal, cele mai comandate produse din meniu au fost patty-urile, in special cele cu carne de vita, supa de mango cu creveti si pieptul de pui in sos curry. Desi curry-ul este raspandit in multe tari, mixul specific jamaican de curry este unic pe glob, avand o nuanta intensa de galben si continand condimente specifice insulei.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Mai mult, in topul produselor comandate se afla si alte specialitati, precum painea jamaicana cu lapte de cocos, cartofii wedges in stil jamaican si orezul cu fasole rosie, una dintre cele mai populare garnituri consumate in Jamaica. Dintre deserturi, in topul livrarilor s-a aflat rum cake-ul, realizat de Jamal dupa o reteta clasica jamaicana folosita in mod traditional la ceremonii sau de sarbatori.

Din noiembrie, Jamal si-a diversificat meniul cu cateva preparate noi. Pentru vegetarieni, Jamal a introdus in oferta sa sucul de morcovi si patty-ul cu legume, care a devenit rapid unul dintre preferatele celor care comanda. In plus, serviciul de delivery si-a completat specialitatile din peste cu fileul de cod cu creveti picanti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri