6 Iunie 2014 publicat în Lifestyle culinar 8 share-uri

S-a dat startul sezonului estival, bucurie care poate aduce insa o grija in plus pentru femei, aceea a unei siluete fara cusur. Cum dietele drastice s-au dovedit a nu fi solutia, alimentatia sanatoasa ramane cheia pentru un slabit intr-un ritm sanatos, cu rezultate de lunga durata.

Comunicat de presa

Printre aliatii in lupta impotriva kilogramelor in plus sta la loc de cinste urda, un ingredient a carui eficienta nu este cunoscuta de multi dintre noi, insa ale carui rezultate vorbesc de la sine. O sursa bogata de vitamine, minerale si nutrienti esentiali, urda este unul dintre alimentele ideale pentru slabit intrucat are un aport redus de calorii. Este binecunoscut rolul important pe care lactatele il joaca cand vine vorba de pierderea in greutate si o alimentatie sanatoasa. Pe langa aportul nutritiv, lactatele sunt principala sursa de calciu, un mineral care intareste sistemul osos si totodata stimuleaza slabitul in special in zona taliei.

Pentru ca este satioasa si mentine aceasta senzatie o perioada indelungata, urda nu ar trebui sa lipseasca de la micul dejun, cea mai importanta masa a zilei. Incepe-ti asadar ziua cu cateva felii de paine integrala cu urda Ricoletka de la Koliba. Pentru un gust deosebit, se poate presara putina sare si marar. La pranz, o salata racoroasa devine remediul pentru zilele toride de vara. In combinatie cu legume, urda Ricoletka da cele mai bune rezultate, asa ca o salata de legume proaspete, precum castraveti, ardei grasi rosii si spanac se transforma intr-un rasfat pentru papilele gustative si un aliat eficient in a dobandi silueta supla mult dorita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Este de evitat asocierea urdei cu orice tip de carne, intrucat aceasta combinatie alimentara incetineste digestia si pierderea in greutate devine o sarcina dificila. La cina, se poate servi o portie de paste integrale cu urda Ricoletka de la Koliba.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri