9 Mai 2014 publicat în Lifestyle culinar 2 share-uri

Motiv pe bucurie pentru pasionatii de alimentatie raw vegan, duminica aceasta sunteti invitati la Raw Generation Expo.

Comunicat de presa

A saptea editie a Expozitiei Nationale Raw Generation va fi duminica aceasta intre orele 10-19, pe 11 mai la Rin Grand Hotel, in Sala Bucuresti, in orasul Bucuresti. Adresa hotelului este Sos. Vitan-Barzesti, nr 7D. Sala Bucuresti este la etajul 1 (nu se va ajunge cu liftul ci direct pe scarile de la receptie).

Organizatoarea evenimentului este Ligia Pop, raw chef si autor a 5 carti. Ligia promoveaza intens alimentatia raw food in Romania din 2009 si pana in prezent. Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din Bucuresti.

Expozitia este cu vanzare si va fi intinsa pe aproximativ 1200 mp. Aceasta va fi deschisa publicului larg intre orele 10-19 iar intrarea va costa 10 lei. Inclus in pretul fiecarui bilet este inregistrarea in tombola de la ora 17, unde marele premiu va fi un storcator prin presare la rece in valoare de 999 lei si de asemenea intrarea libera la orice prezentare sau atelier din cadrul expozitiei (in afara de demonstratiile culinare, unde se va percepe o mica taxa aditionala).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

In cadrul evenimentului se vor tine prezentari de sanatate, demonstratii culinare si ateliere ce tin de un stil de viata sanatos si armonios. Prezentarile se vor desfasura in 2 sali separate, adica salile Brasov si Cluj (langa sala Bucuresti), in incinta hotelului Rin Grand, intre orele 11:00-18:00.

Programul detailat va fi afisat in cadrul evenimentului si e deja postat pe site-ul Ligiei. Pentru vizitatori va fi parcare etajata, cu plata, in incinta hotelului si se vor oferi spre vanzare preparate raw vegane din belsug pe tot parcursul zilei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri