Comunicat de presa
Vremea urata si temperaturile scazute sunt parca mai usor de indurat atunci cand te rasfeti cu o gustare aburinda, ale carei arome iti gadila papilele gustative de cum ai intrat in casa. Asa ca iti propunem sa te bucuri din plin de frumusetile specifice acestei perioade: de legumele de sezon delicioase, de covorul de frunze ruginiu care ti se asterne la picioare si, bineinteles, de mancarurile savuroase si sanatoase, pe care nu le poti refuza. Supa de chorizo si fasole este ideala pentru a-i astepta pe cei dragi atunci cand revin seara acasa, zgribuliti de frig.
Reteta Supa de fasole si chorizo
Timp de preparare: 10 minute
Timp de gatire: 20 minute
Cantitate: 4 portii
Ingrediente:
2 carnaciori chorizo taiati cuburi
1 ardei rosu, taiat felii
1 morcov, feliat subtire
500ml supa de legume
170g baby spinach
400g fasole din conserva
200g Koliba calup razuit
100g unt premium Koliba
Mod de preparare
Se pun la foc mediu, intr-o oala adanca, chorizo, ardeiul rosu, morcovii si untul premium Koliba pana cand carnaciorii devin maronii. Se adauga apoi supa de pui si se lasa sa dea in clocot, dupa care se reduce focul si se lasa pe foc alte 10 minute, pana cand legumele se inmoaie. Se adauga la final baby spinach si fasolea si se lasa pe foc pentru inca 5 minute. Dupa ce se raceste, supa se pune in boluri si se serveste pofticiosilor, nu inainte de a presara deasupra Koliba calup razuit.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor