Pentru a intretine veselia invitatilor aveti nevoie de un vin bun. Alegerea bauturilor se face in stransa corelatie cu meniul stabilit. Insa orice meniu ati alege va avea un aperitiv, doua feluri de mancare si un desert.
Pentru a intretine veselia invitatilor aveti nevoie de un vin bun. Alegerea bauturilor se face in stransa corelatie cu meniul stabilit. Insa orice meniu ati alege va avea un aperitiv, doua feluri de mancare si un desert.
Trebuie sa stiti ca vinurile, pentru a avea cel mai bun gust, trebuie servite la o anumita temperatura:

* vinurile albe: 10 - 12 grade C

* vinurile rosii: 16 - 18 grade C


Iata ce vinuri va recomandam pentru nunta:

Vinurile de Murfatlar

Sauvignon Blanc – un vin usor corpolent, deosebit cu un buchet tipic, care pastreaza aroma strugurilor. Se serveste bine racit la salate sau la preparate din peste.

Dry Muscat - un vin sec cu o aroma discreta. Bine racit, se asorteaza perfect cu salate de fructe si preparate culinare condimentate.

Dry Riesling – un vin pentru cei ce prefera eleganta, cu aroma florala, ce poarta o savoare subtila de citrice. Bine racit se serveste alaturi de salate sau specialitati din peste.

Pinot Grigio - cu un gust delicat si bine echilibrat ce aminteste de aroma fructelor de padure. Se serveste alaturi de preparate de pui si alte specialitati din carne.

Feteasca Neagra - obtinut dupa vechea traditie romaneasca, este vinul care tradeaza pasiunea creatorului sau. Are arome de prune dulci uscate si fructe de padure bine coapte, cu nuante de vanilie si un gust armonios. Se recomanda cu preparate la gratar si branzeturi. Se serveste la temperatura de 16-18 grade C.

Cabernet Sauvignon - Vin de culoare rosu rubiniu in faza tanara, cu tente maronii in urma invechirii. Impresionant prin caracterul sau fructuos ce evolueaza excelent in urma maturarii in vase de stejar, ce-i confera un buchet original, o armonie gustative complexa. Se recomanda la preparate din carne rosie, vanat. Se serveste la temperatura de 16-18 grade C.

Lacrima lui Ovidiu - este un vin special, licoros, cu un caracter onctuos, uleios, fiind foarte bogat in zaharuri dar bine contrabalansat din acizi, produs dupa o reteta traditionala inspirata din tehnologia celebrelor vinuri de Porto, Malaga, Madeira sau Xeres. Se recomanda la desert. Se serveste la temperatura de 4-6 grade C.

Merlot - are o aroma discreta de prune si o culoare rubinie. Se asorteaza cu meniurile ce contin specialitati din carne bine preparata. Se serveste la temperatura camerei.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri